Treatments

Gelcolor
GelColor by OPI draagt als een gel omdat het de nagel extra stevigheid geeft, maar voelt en ziet eruit als nagellak. Je favoriete OPI kleur is direct na de behandeling droog en blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

GelColor kan ook aangebracht worden over je acrylnagels.

Gelcolor + Small Manicure
€ 35,00
Gelcolor Design + Small Manicure
€ 50,00
Refresh Gelcolor + Small Manicure
€ 42,50
Refresh Gelcolor Design + Small Manicure
€ 57,50
Gelcolor on Acrylic
€ 15,00
* 10 dagen garantie


Acrylic
Een acryl behandeling is een nagelverlening (met sjablonen) of versteviging op de natuurlijke nagel. Door middel van acrylpowder en een liquid wordt er met een penseel een acryl nagel gemodelleerd op de natuurlijke nagelplaat. De nagels worden aan de lucht uitgehard en vervolgens in de gewenste vorm gevijld. Hierdoor krijg je nagels die er natuurlijk uitzien, dun zijn en bijna niet van echte nagels te onderscheiden zijn.

De behandeling wordt ‘op maat’ gemaakt. Hiermee wordt rekening gehouden met de conditie van je natuurlijke nagel, je huid tint, het werk dat je verricht en je persoonlijke voorkeur.

Voor acrylnagels wordt alleen gebruik gemaakt van producten van hoge kwaliteit van het merk OPI en CND.

Set Naturel / French / Design
€ 87,00
Refresh Naturel
€ 52,00
Refresh French / Design
€ 62,00
* 3 weken garantie


Take off
Het is heel belangrijk voor je natuurlijke nagel dat je de Acrylic of GelColor er op de juiste manier af haalt, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. Heb je hier zelf geen tijd of geduld voor, dan is het altijd mogelijk om dit te laten doen in de salon.

Take off Acrylic
€ 29,00
Take off Gelcolor
€ 14,50