Review

16 reacties op “Review”

 1. Als iemand een pietje precies is dan is jes dat wel! Ze zet echt super nagels en wil je een keer echt een tof design op je nagels dan moet je zeker bij Jessica zijn!

 2. Eindelijk iemand die snapt hoe nagels mooi gemaakt kunnen worden! Jessica je bent een professional! Wat ben ik blij dat ik je gevonden heb!!

 3. Juliette Evenhuis

  If you want perfect nails with a design nobody else has, than you need to go to this nail artist. She is a perfectionist and the treatment is over before you even know, because she’s a fun and a sweet person!

 4. Eindelijk een plek waar je rustig, ontspannen op een professionele manier je nagels kan laten doen. Plus een leuk gesprek met een lieve meid. Jessica is de beste in haar vak!

 5. Vera van der Horst

  Zeer professioneel met veel product kennis! Heel creatief en kan aan elke nail-art voldoen. Een echte aanrader. X

 6. Niemand maakt zulke mooie nail designs als Jessica en ook voor hele mooie natural nagels is zij de girl to-go-to! En dan is ze ook nog eens heel leuk en gezellig. Met recht de beste!

 7. Jessica is enorm goed. Ze is een classy & vooral gezellige nagelstyliste die de mooiste custom designs voor je kan maken op je nagels. Maar wat ik veel belangrijker vind is dat ze zich met recht een ECHTE nail-technician mag noemen, die verstand van haar vak heeft. Zo heeft zij mij begeleidt bij het afleren van het extreme nagelbijten wat ik mijn hele leven heb gedaan. Ik ben Jessica enorm dankbaar dat ik voor het eerst in 27 jaar zonder schaamte mijn handen aan iemand kan laten zien.

 8. Iedere keer weer een feestje als Jessica mijn nagels doet. Mega creatieve dame, topper in haar vaak en een schatje. <3

 9. Jes is een topper! Heel perfectionistisch, professioneel en creatief. De verzorging van de nagels is super goed, ook tijdens het afhalen! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *